Reis naar onze bruiloft #1

Inspiratie nodig voor jullie bruiloft? Ideeën voor styling of misschien zelfs de look voor jullie als bruid en bruidegom? Ik neem jullie mee in deze driedelige blog waarin ik je

Lees verder »

Weddingplanner in Dordrecht

Van alle mooie plekken in Nederland is jullie keuze op Dordrecht gevallen. Dat snap ik wel! Het is de stad waar ik ben opgegroeid, die ik lief heb en waar ik mij thuis voel.

Weddingplanner in Dordrecht

De stad waar ik de liefde van mijn leven, Tim, ontmoette. We zijn echte high school sweethearts. Jaren later zou Tim mij met een super romantisch aanzoek ten huwelijk vragen. (Leuk om te lezen: mijn vorige blog over het huwelijksaanzoek). Tijdens het organiseren van mijn eigen bruiloft kwam ik erachter hoe goed ik hierin ben en hoeveel plezier ik er vooral in heb. Ik ben een echte control freak, als er iets te organiseren valt ben ik degene die dit maar al te graag doet.

Zoek je een Weddingplanner in Dordrecht of ben je hier nog niet over uit en wil je gewoon graag trouwen in Dordrecht? Omdat ik ben opgegroeid in Dordrecht en er al bijna mijn hele leven woon ken ik deze prachtige stad van binnen en van buiten. Als professional heb ik inmiddels kunnen bouwen aan mijn netwerk en ben ik in staat om makkelijk en vooral goede afspraken te bedingen. Met mijn hulp kunt u daarvan profiteren.

Dordrecht kent momenteel een enkele officiële trouwlocatie, maar door de juiste stappen te nemen is het ook mogelijk om op locatie naar keuze trouwen in Dordrecht mogelijk te maken.

Een trouwfeest geven op een mooie, romantische, passende locatie in Dordrecht vinden is geen enkel probleem. De mooie stad loopt over van geschikte locaties. Je moet ze alleen wel even weten te vinden. Als je niet op zoek bent naar een Weddingplanner of ceremoniemeester maar wel wat tips kunt gebruiken dan geef ik jullie graag bruiloftsadvies. Misschien is dit net dat zetje in de rug dat jullie nodig hebben om die fantastische locatie te kunnen vinden.

Nieuwsgierig wat ik jullie kan vertellen over trouwen in Dordrecht of toch ook benieuwd naar andere waanzinnige steden met prachtige trouwlocaties? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit verhaal delen met jullie volgers, vrienden, kennissen of wie dan ook? Dat waardeer ik heel erg! Gebruik de onderstaande buttons om direct te delen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


J U L L I E   R E D D E R   I N   N O O D

J U L L I E   L U I S T E R E N D   O O R

J U L L I E   W A A R M A K E R   V A N   D R O M E N

I N   E E N   B L A U W E   J U R K

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Weddingplanner Het Meisje In Blauw

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 77361008

BTW-ID: NL003186309B81

IBAN: NL36 INGB 0798 4187 88

BIC: INGBNL2A