SERVICES

Styling van jullie dromen

Locatie? Check. Gastenlijst? Check. Fotograaf? Check. Band? Check. Backdrop bij de ceremonie? Ehm.. Eucalyptus als één van de bloemen? Ehh.. Er komt al snel meer kijken bij bruiloftstyling dan je zou denken!

Jullie willen de bruiloft zelf plannen, maar hebben totaal geen idee wat jullie mooi vinden. Of met het scrollen door Pinterest, zie je door de bomen het bos niet meer. Er is zo enorm veel keus en je kunt het zo gek maken als je wilt.

Ik help jullie de stijl te vinden die bij jullie past en zoek daarbij de mooiste decoratie om jullie bruiloft alleen maar mooier te maken. Van bloemen tot aankleding en van persoonlijke naambordjes tot bedankjes voor de gasten.

Het meisje maakt kennis

Zijn jullie enthousiast om mij te leren kennen? Laten we dan snel vrijblijvend afspreken bij één van mijn lievelingsrestaurants in Dordrecht: Villa Augustus. Als een ontmoeting face-to- face niet mogelijk is, kunnen we altijd FaceTime of Skype erbij halen.

Ik ben benieuwd en vooral erg nieuwsgierig hoe jullie gekozen locatie eruit ziet, hoe ver de plannen zijn en hoe jullie de styling voor ogen zien. Rustiek met een vleugje romantiek of juist industrieel waar de kleur geel de overhand heeft. Het kan mij niet gek genoeg! Ik adviseer jullie en geef creatieve tips gaandeweg.

Na het gesprek ga ik met enorm veel inspiratie aan de slag met jullie persoonlijke moodboard. Aan de hand van jullie moodboard kunnen jullie kijken of dit jullie droomstyling is en of ik jullie wedding stylist mag zijn!

Trouwplanning styling

Wat jullie mogen verwachten?

– Een stylingplan van jullie dromen, van de ceremonie tot het feest.

– Al het styling materiaal, ook gepersonaliseerd, worden geregeld om jullie bruiloft nog mooier te maken. Denk aan meubilair, decoratie, bloemen en verlichting.

– Wanneer de grote dag is aangebroken, zorg ik dat alles perfect en mooi is uitgevoerd. Wat al begint bij de ontvangst en eindigt bij het feest. Alles wat daar tussenzit zal een wauw-factor voor jullie zijn.

Kosten bruiloftstyling

De kosten voor dit pakket zijn vanaf €1950,- exclusief materialen. 

Toch wel meer advies nodig over planning van jullie mooie bruiloft? Boek dan nog een adviesgesprek bij waar ik jullie met alle liefde meer tips & tricks zal geven!

Kosten hiervoor zijn €65,- per uur (incl. BTW) met een minimum van 1,5 uur.

P. S.

P A R A C E T A M O L  N O D I G ?

U I T G E L O P E N  M A S C A R A ?

M U G G E N B E E T ?

H E T  M E I S J E  I N  N O O D  K O F F E R  S T A A T  A L T I J D  K L A A R

Weddingplanner Het Meisje In Blauw

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 77361008

BTW-ID: NL003186309B81

IBAN: NL36 INGB 0798 4187 88

BIC: INGBNL2A