SERVICES

Niet meer het wiel uitvinden

Trouwadvies

Jullie zijn net verloofd en hebben besloten om de bruiloft geheel zelf te regelen. Op internet staat enorm veel informatie en hoewel Pinterest een heel leuk (en verslavend) platform is, kan het op een gegeven moment wel wat veel worden. Jullie willen maar al te graag beginnen maar weten niet hoe en waar je moet beginnen. H E L P !

Ik help jullie op weg, zodat jullie je eigen droombruiloft kunnen realiseren. De hulp die jullie willen kan variëren van: waar kunnen we het beste mee beginnen of waar kunnen wij terecht voor de beste bruidsjurken en trouwpakken tot aan welke locaties ik zou aanbevelen in jullie regio en hoe je een draaiboek in elkaar zet.

Het Meisje In Blauw helpt jullie graag bij deze vragen!

Ik geef jullie met alle liefde graag bruiloftsadvies en geef jullie een begin met het plannen van jullie bruiloft. Alle brandende vragen zullen aan bod komen en zal jullie zo uitgebreid mogelijk antwoord geven, zodat jullie met alle zekerheid kunnen starten met plannen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat jullie vliegend van start zijn gegaan maar juist vast lopen in het midden of zelfs tegen het eind van het plannen van jullie bruiloft. Een adviesgesprek kan op elk punt van een bruiloftsplanning gegeven worden. Hierbij help ik jullie ook met alle liefde zodat jullie weer op weg kunnen met de nodige inspiratie.

Ik zal jullie uitnodigen bij één van mijn lievelingsrestaurants in Dordrecht: Villa Augustus. Daar kunnen jullie onder het genot van een drankje alle brandende vragen stellen.

Als dit niet mogelijk is, kunnen we altijd nog FaceTime of Skypen.

Kosten advies

De kosten voor dit pakket zijn €50,- per uur (incl. BTW) met een minimum van 1,5 uur.

A N D  I N  T H E  M I D D L E  O F  M Y  C H A O S

T H E R E  W A S  Y O U !!

P.S.

Misschien kan het zijn dat jullie na ons gesprek nog steeds vastlopen met de planning van jullie bruiloft. Als professioneel ceremoniemeester kan ik jullie nog meer helpen om jullie droomdag waar te maken

Weddingplanner Het Meisje In Blauw

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 77361008

BTW-ID: NL003186309B81

IBAN: NL36 INGB 0798 4187 88

BIC: INGBNL2A