SERVICES

Laat iedereen genieten

Jullie zijn op het punt dat jullie hebben besloten om zelf de algehele planning te doen en op zoek zijn naar een ceremoniemeester op de dag zelf. Vaak wordt de vraag gesteld aan bijvoorbeeld je (schoon)zus, broer, beste vriendin, je vader of moeder. Meestal voelen zij zich ook heel vereerd, maar weten eigenlijk niet wat deze intensieve taak eigenlijk inhoudt.

Deze belangrijke mensen zullen genieten op jullie mooiste dag van jullie leven en geen aanspreekpunt zijn van leveranciers of gasten. Hoe fijn is het ook dat ze tijdens de ceremonie vooraan zitten en mee kunnen huilen, in plaats van dat ze met hun hoofd bij de taartleverancier zijn of stressen dat de muziek op tijd wordt gestart en het ja-woord missen.

Als professionele ceremoniemeester ben ik aanwezig om alles in goede banen te leiden. Jullie zullen mij, buiten de speciale momentjes waar nodig is om op de voorgrond te treden, alleen op de achtergrond vinden. .

Het meisje maakt kennis

Ik kan niet wachten om jullie uitgebreid te leren kennen en te weten hoe jullie love story is ontstaan en hoe jullie de dag voor je zien. Geheel vrijblijvend doe ik dit graag bij één van de leukste restaurants van Dordrecht: Villa Augustus. Als een ontmoeting face-to-face niet mogelijk is, kunnen we altijd FaceTime of Skype erbij halen.

Als de klik er is en we staan met z’n drieën te stuiteren, zal ik als ceremoniemeester voor de volle 100% jullie ontzorgen en helpen waar nodig is. Ik zal jullie nieuwe BFF worden, omdat ik altijd benieuwd ben naar jullie vooruitgangen. (tussen de bruid en mij: ik krijg nooit genoeg om te praten over de bruiloft)

4 maanden voor de grote datum plannen we vervolgens weer een uitgebreid gesprek in en kijken we of we zo ver zijn dat alleen de details nog over zijn. De locatie kan verschillen bij jullie thuis of bij jullie mooie trouwlocatie.

Zo’n 2 maanden voor de grote dag hebben we een detailbespreking en zorgen we dat alle puntjes op de i worden gezet. Alles zal besproken worden, zodat er geen verrassingen zijn en er totale helderheid is hoe de dag zal verlopen. Dit zal op de trouwlocatie gebeuren. In de 2 weken erna hebben jullie de tijd om alles goed te laten bezinken en wanneer alles akkoord is, zal aan de hand van de detailbespreking en eventuele veranderingen het definitieve draaiboek gemaakt worden.

De week voor de bruiloft gaan we aftellen en nemen we alles nog eens door. We kijken of de weergoden jullie goed gezind zijn en anders hebben we altijd ons Plan B (no worries!).

Kosten ceremoniemeester

De kosten voor dit pakket zijn vanaf €1750,- . Dan ben ik de gehele dag op jullie mooie bruiloft en hebben we alles tot in de puntjes uitgewerkt. 

P. S.

P A R A C E T A M O L  N O D I G ?

U I T G E L O P E N  M A S C A R A ?

M U G G E N B E E T ?

H E T  M E I S J E  I N  N O O D  K O F F E R  S T A A T  A L T I J D  K L A A R

Wat jullie mogen verwachten?

  • We hebben heel veel contact hoe jullie de bruiloft voor je zien.
  • Jullie krijgen een persoonlijke sheet die door beide partijen worden ingevuld, deze wordt steeds uitgebreider zodat alles helder en duidelijk is.
  • Contactpersoon voor nieuwsgierige gasten.
  • Speeches, cadeauwensen, dresscode vragen? I’m your girl!
  • Het perfecte draaiboek voor jullie perfecte dag, ook voor de leveranciers en locatie(s) (inclusief Plan B)
  • We bezoeken samen jullie perfecte locatie.
  • Aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers.
Weddingplanner Het Meisje In Blauw

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 77361008

BTW-ID: NL003186309B81

IBAN: NL36 INGB 0798 4187 88

BIC: INGBNL2A