Ceremoniemeester styling

BEOORDELINGEN

Ik ben ontzettend blij en trots op wat ik als weddingplanner en ceremoniemeester of met bruiloftstyling en bruiloftsadvies voor mijn klanten heb kunnen betekenen. Op deze pagina deel ik met jullie wat zij van mij vonden. 

Heb ik jou ook geholpen bij het realiseren van je droombruiloft? Laat hier dan een recensie over Het Meisje In Blauw achter. 

IN DE MEDIA

Chantal (29) is smoorverliefd op bruiloften en werd daarom weddingplanner

Nadat Chantal Dubbeldam haar eigen bruiloft plande, was ze verkocht: ze werd weddingplanner. Al sinds ze een klein meisje was droomde Chantal Dubbeldam (29) ervan: trouwen in een sprookjesachtig witte jurk. Haar man (spoiler) was eigenlijk niet zo’n fan van huwelijken, maar ging een paar jaar terug toch voor haar op zijn knieën. En toen begon bij de Dordtse pas écht de fascinatie voor bruiloften.

Verder lezen ↠

WeddingplannerSinds ze bijna anderhalf jaar geleden zelf trouwde, wist zelf benoemd control freak Chantal Dubbeldam dat ze wedding planner wilde worden. Trots kondigde ze in februari haar plannen aan onder de naam Het Meisje In Blauw. Maar nog voordat het trouwseizoen kon beginnen, was het voor Chantal al afgelopen door de coronacrisis.

Verder lezen ↠

Weddingplanner
Weddingplanner Het Meisje In Blauw

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 77361008

BTW-ID: NL003186309B81

IBAN: NL36 INGB 0798 4187 88

BIC: INGBNL2A