BEOORDELINGEN

Ik ben ontzettend blij en trots op wat ik als weddingplanner en ceremoniemeester of met bruiloftstyling en bruiloftsadvies voor mijn klanten heb kunnen betekenen. Op deze pagina deel ik met jullie wat zij van mij vonden. 

Heb ik jou ook geholpen bij het realiseren van je droombruiloft? Laat hier dan een recensie over Het Meisje In Blauw achter. 

IN DE MEDIA

Chantal (29) is smoorverliefd op bruiloften en werd daarom weddingplanner

Nadat Chantal Dubbeldam haar eigen bruiloft plande, was ze verkocht: ze werd weddingplanner. Al sinds ze een klein meisje was droomde Chantal Dubbeldam (29) ervan: trouwen in een sprookjesachtig witte jurk. Haar man (spoiler) was eigenlijk niet zo’n fan van huwelijken, maar ging een paar jaar terug toch voor haar op zijn knieën. En toen begon bij de Dordtse pas écht de fascinatie voor bruiloften.

Verder lezen ↠

WeddingplannerSinds ze bijna anderhalf jaar geleden zelf trouwde, wist zelf benoemd control freak Chantal Dubbeldam dat ze wedding planner wilde worden. Trots kondigde ze in februari haar plannen aan onder de naam Het Meisje In Blauw. Maar nog voordat het trouwseizoen kon beginnen, was het voor Chantal al afgelopen door de coronacrisis.

Verder lezen ↠

Weddingplanner

Zo enorm lang naar uitgekeken, maar toen gooide Corona roet in het eten… schrappen in gasten en locatie. Maar het bruidspaar wilde koste wat kost de bruiloft door laten gaan! Het werd een drive-in op een koude, maar enorm mooie februari dag.  Helaas geen feest maar dit stond vast later in het jaar. En wie kan nu zeggen dat ze 2x hun mooie jurk en pak aan hebben gehad!


 

Wanneer: 12 februari 2021                                              

Locatie: Stadhuis Rotterdam en buiten                  

Service: Het Ceremoniemeester Meisje                          

Fotograaf: i Momenti

 


Wat zijn we blij dat we gekozen hebben voor Chantal! Juist nu onze bruiloft een aantal keer aangepast moest worden, was het heel erg fijn om iemand aan onze zijde te hebben die rustig bleef, mee dacht en dingen waar we nog niet aan gedacht hadden aandroeg. 

Chantal is op de dag zelf een onzichtbare, maar onmisbare kracht. Wat hebben we kunnen genieten van onze speciale dag! Chantal zorgde ervoor dat iedereen was waar hij/zij moest zijn en allemaal op het juiste moment, de juiste tijd en de juiste plek. Voor mij als bruid, een lichte control freak echt een ontzettende opluchting dat iemand begrijpt hoe belangrijk de kleine details zijn en hoe fijn het is als iemand daar net zo scherp in mee kijkt. Juist de kleine details maken het af. En Chantal heeft een heel goed oog voor deze details. 

In de voorbereiding ontzorgt Chantal ook op meerdere manieren. Niet alleen door samen te kijken wat het plan is en hoe wij het precies willen hebben, maar ook met praktische hulp zoals een online “masterbook” met alles wat je als bruidspaar bij de hand wil hebben: weddingbudget, gastenlijst, adressenlijsten, foto wensen, tafelschikking etc. etc. 

Chantal, ontzettend bedankt voor het regelen van alles op onze speciale dag. Wij kijken ontzettend uit naar de dag waarop we het hopelijk met iets meer mensen en een feest over mogen doen. Ook dan vertrouwen we volledig op jou. Het is wat ons betreft een aanrader!

Weddingplanner Het Meisje In Blauw

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 77361008

BTW-ID: NL003186309B81

IBAN: NL36 INGB 0798 4187 88

BIC: INGBNL2A