Ceremoniemeester Chantal Dubbeldam

T O P  5  G U I L T Y  P L E A S U R E S:

  1. Huismussen met hubby en hummeltje
  2. Knuffelen met de poezenbaby’s
  3. Cheesecake
  4. Feesten waar je mag verkleden
  5. Scrapbooks maken van vakanties 

HET MEISJE

weddingplanner ceremoniemeester

Ik ben Chantal, 30 jaar en het gezicht achter Het Meisje In Blauw. In augustus 2019 ben ik getrouwd met mijn highschool sweetheart Tim waar ik al 15  jaar samen mee ben. Sinds afgelopen augustus is er een lief, klein liefdesbaby bijgekomen genaamd Joy.

Ik ben iemand die houdt van ouderwetse liefde: liefdesbrieven in plaats van WhatsApp berichten, zomaar bloemen krijgen en dat de deuren worden opengehouden. Ik weet het, we leven in de 21e eeuw dus niet álle deuren hoeven open gehouden te worden..

Je kan eigenlijk wel zeggen dat ik een hopeloze romanticus ben, mijn hart smelt ook enorm als ik een oud stel hand in hand zie lopen of dat het goed afloopt bij het programma First Dates en ik op het laatst lees dat ze dolgelukkig zijn met elkaar en het een relatie is geworden.

Ik hou en geniet van de kleine dingen in het leven; binnen zitten terwijl het buiten pijpenstelen regent, zingen in de auto, wakker worden en zien dat ik nog uren kan doorslapen voordat de wekker gaat, samen de slappe lach hebben, geld vinden in één van mijn duizend tassen, vogeltjes horen fluiten, een cadeautje geven, de geur van de lente, nieuwe binge-watch Netflix serie, jarige mensen écht jarig laten voelen, bij thuiskomst van werk je kloffie aan en haren omhoog, de eerste hap cheesecake, liedje horen die mij terug brengt naar een herinnering, kijken naar mijn lieve katjes die liggen te genieten van de zon, dagen van te voren de menukaart al doorlezen wanneer een etentje gepland staat, voorpret van vakantie, fietstochtje in de vroege ochtend, wandeling maken met mijn hubby en uren bellen met mijn zus.

Natuurlijk ben ik ook dol op al mijn grote liefdes in mijn leven als; mijn allerliefste man die mij door dik en dun steunt, mijn allerliefste baby’tje waar mijn hart van smelt als ze naar me lacht, met familie en vrienden gezellige dingen doen als filmavondjes en lekker borrelen, de twee liefste en grappigste Scottish Fold half-zus poesjes genaamd Kinky en Pepper, sporten en nieuwe records zetten, weekendjes weg, stedentripjes en op vakantie gaan naar tropische bestemmingen hoe wel mijn liefde wel begint te groeien voor mooie, koude natuurlanden als bijvoorbeeld IJsland en Lapland.

Wat ik als weddingplanner of ceremoniemeester voor jullie kan betekenen?

Een nieuwe BFF die niet uitgepraat raakt over jullie bruiloft met de nodige enthousiasme, liefde, creativiteit, aandacht  maar ook eerlijkheid naar jullie toe. Ik ben enorm betrokken en zorg dat wanneer jullie mij boeken, ik er voor de volle 1000% voor ga. Ik plan, ontzorg, geef bruiloftsadvies, en zorg voor de beste prijs kwaliteit verhouding. Dankzij mijn netwerk is het makkelijker om jullie de beste en leukste trouwleveranciers te geven die bij jullie passen. Mijn doel is dat jullie achteraf alleen maar kunnen denken dat een bruiloft plannen leuk, stressvrij en makkelijk was. En als jullie dan ook iedere 10 jaar een vernieuwing van de geloftes willen kan ik wel huilen van blijdschap, zoals ik bij jullie ceremonie deed.

Het meisje in blauw

WAANZIN VOOR BRUILOFTEN

Om eerlijk te zijn ben ik altijd een planner en control-freak geweest. Vakanties, feesten, surprise partys, het ging nooit zonder mijn duidelijke planning. Hoe kan iemand nu leven zonder een planning? Tot mei 2018… op de meest romantische vakantie werd ik gevraagd door mijn fantastische man! Mijn planning was even in de war, maar dat gaf niet. IK GA TROUWEN! Diezelfde avond wel even stiekem een Pinterest-bord aangemaakt voor de bruiloft van onze dromen. Sindsdien is mijn waanzin voor bruiloften geboren en dus ook Het Meisje In Blauw. Als weddingplanner wil ik lieve bruidsparen als jullie leren kennen en jullie met veel enthousiasme en liefde helpen om jullie droomdag waar te maken, want dat is ook wat jullie verdienen. Een feestje van liefde.

Tegenwoordig is iedereen ook druk. Druk met werk, druk met kinderen en druk met een sociaal leven. Is het dan niet fijn dat als je een keer niks te doen hebt, je ook echt even niks hoeft te doen. Geen zoektocht naar naambordjes of bloemendecoratie. Als bruiloftstylist help ik jullie hiermee en het enige dat jullie hoeven te doen is genieten van de reis!

D E N K   J E   D A T   W E   G O E D    B I J   E L K A A R   P A S S E N ? L A T E N   W E   A L S J E B L I E F T V R I E N D E N   W O R D E N !
Trouwplanning

ceremoniemeester weddingplanner

Weddingplanner Het Meisje In Blauw

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 77361008

BTW-ID: NL003186309B81

IBAN: NL36 INGB 0798 4187 88

BIC: INGBNL2A